top of page
Zumba Gold

"Jamen er det ikke bare så noget for gamle damer?" Jo da - men også for yngre! (Og hvad er der i grunden galt med det?) - og faktisk er det sådan, at ingen af os har opdaget hvor gamle, vi er, hverken de unge eller ældre (for der er altså begge dele), og det er ikke til at komme udenom, at det er et af ugens hyggeligste hold.
Vi sveder og griner lige så meget som på de andre hold, tempoet er bare mere moderat, så man bedre kan følge med og komme godt ud i yderpositionerne.

Alle burde måske starte med Gold, for her insisterer vi på, at træning skal være fødselsdag for kroppen og tager en pause eller gearer lidt ned, hvis der er behov for det..

Ønsker du ikke sæsontilmelding, er Walk In muligt på dette hold - her kræves ikke tilmelding - du dukker bare op (kr. 60,- på Mobile Pay eller kontant).
Gratis prøvetime - but of course!

 

Til dig, som vil sikre dig en plads og have betalingen overstået, har vi sæsontilmelding. Du sparer lidt i forhold til Walk In-prisen. Du kan veksle imellem de 5 motionshold, som det passer ind i din hverdag, og mister du en mødegang, kommer du bare to gange i en anden uge

Underviser: Marie Jylov

Tirsdag kl. 10.00-10.50
Sted: RUMstudio, Aarsleffsgade 10, 4760 Vordingborg

Sæsonen uge 18-26:

bottom of page