top of page
Dynamisk Yoga

Dynamisk yoga kan også kaldes for Flow Yoga, Vinyasa yoga eller Funktionel Yoga. 

Fælles for betegnelserne er, at der til denne time lægges mere vægt på bevægelse end på statiske stræk, ligesom vejrtrækningen vil følge bevægelserne og skabe en rensende energi i kroppen. 

 

Underviser Maria har haft yogaen i sit liv, fra hun boede i de franske Pyrenæer som 16-årig og savnede et sted at føle sig »hjemme«. Hun har praktiseret inden for mange traditioner af Hatha yoga og har undervist i 15 år. 

 

For hende er yogaen en måde at møde og være i det moderne liv på. En måde at balancere nogle af de fysiske ubalancer et moderne liv medfører, en måde mentalt at kunne rumme og leve det intense i livet. Det er kort sagt en måde at komme dybere ind i tilværelsen på, og øve sig i at rumme alle dens facetter. 

 

Derfor lægger Maria vægt på at integrere den filosofiske dimension med den fysiske, og på at udvikle elevernes personlige sādhanā (yogiske praksis) over tid. Hendes undervisning er kendetegnet ved alsidighed, lila (sanskritbetegnelsen for leg), sikker teknik og masser af dynamisk bevægelse. 

Det er ikke målet, men processen, der er i fokus, og derfor kan alle være med. 

Medbring yogamåtte, tæppe og vand.
OBS: Er du forhindret i at komme, kan du bytte til en anden yogatime eller en gang motionsdans.
 

Underviser: Maria Kjær Themsen
Tidpunkt: Mandage kl. 16.45 - 17.45
Sted: RUMstudio, Aarsleffsgade 10, 4760 Vordingborg
Sæson uge 18-26 kr. 570,-

Walk in: Kr. 85,-

Yoga Practice
bottom of page