Ballet

Den 1.  marts 2022 starter vi ballethold for alle aldersgrupper (fra 4 år og op).
Da vi til at begynde med har brug for at vide, hvor stor interessen er, afholdes der tre GRATIS mødegange tirsdagene:


1. Marts

8. Marts 

15. Marts

 

Det foregår i RUMstudio, Aarsleffsgade 10, 4760 Vordingborg.

 

Patricia er underviser og glæder sig til at møde en masse balletinteresserede fra lokalområdet. Hun har ved en forespørgsel på Facebook oplevet stor interesse og har herefter kontaktet DanseDillen med henblik på et samarbejde, og vi glæder os!

Patricia har danset ballet det meste af livet og har en drøm om at give sin danseglæde videre til en masse elever. Hendes mål er at tilrettelægge undervisningen efter deltagernes niveau, så alle kan gå hjem med en følelse af mestring og glæde ved ballet.
Der er ikke tale om professionel ballettræning med talrige opvisninger og hovedvægt på teknik, men i højere grad en undervisning, hvor man udover de åbenlyse fysiske fordele, som træningen giver, i form af bedre balance, muskelopbygning, timing mm. også oplever bevægelsesglæde og et kærligt samarbejde med sin krop.

Ønsker man at deltage i prøvetimerne, skal man kontakte Patricia på 20764234 (sms eller opkald) inden d. 21. februar for en snak om alder og niveau. Herefter deler hun alle deltagere op i hold og kontakter jer med mødetidspunkt.

Efter 3. prøvetime er det tid til tilmelding til sæsonen frem til sommerferien.

Underviser: Patricia Natalie Pedersen Larsen
Sted: RUMstudio, 
Aarsleffsgade 10, 4760 Vordingborg

patricia ballet_edited.jpg