top of page
Afspænding og blide stræk med Sofie

Denne time har primært fokus på udstrækning og tager afsæt i blid yoga.
Med denne type afspænding/yoga vil du opleve et stort velvære i kroppen, og med tiden vil du måske få et øget fokus på, hvor og hvornår der komme spændinger hos netop dig og med denne bevidsthed muligvis kunne forebygge og/eller nedbringe fremtidige skavanker.

Sofie har en baggrund som socialpædagog i psykiatrien, hvor hun har brugt yoga og afspænding i sin praksis og set de store positive effekter, det kan tilføre menneskers liv.
Dermed har hun mange undervisningstimer på rygraden og har stor erfaring med at introducere træning og yoga til folk, som ikke umiddelbart kan se sig selv på en træningsmåtte. Hendes store passion er at gøre det “ufarligt” og forståeligt, så alle får en chance for at opleve hvor vidunderlig, denne type træning er.

 

Ønsker du en helt særlig og selvkærlig stund, hvor du føres nænsomt igennem rolige stræk i hele kroppen, er Sofies fredagstime noget for dig.
Føler du dig stiv i hele kroppen, har ondt i musklerne, og/eller bokser med balancen, kan du følge med her; målet er at få løsnet de muskler  og spændinger, som mange af os går og bygger op i hverdagen.

Medbring yogamåtte, tæppe og vand.

OBS: Er du forhindret i at komme, kan du bytte til en yogatime, Body SDS eller en gang motionsdans.

Underviser: Sofie Østergaard
Tidspunkt: Fredage kl. 15.00-16.00
Sted: RUMstudio, Aarsleffsgade 10, 4760 Vordingborg
Perioden uge 2-17 kr. 1060,- KOMMER IGEN EFTER SOMMERFERIEN

Walk in: Kr. 85,-

406387366_747041157452318_41846034887582
bottom of page